Påtroppende daglig leder for Hygga Fjellkro, Johannes Barli (26) har sin fortid som kokk fra Sentralen, Gamle Raadhus i Oslo samt fra Hai på Sjusjøen, hvor han har jobbet som kjøkkensjef. Med seg har han Robert Elias Rydland (27) fra Nittedal. Robert har bodd og jobbet i Oslo på flere restauranter. Han kom fra Huset på Svalbard etter å ha jobbet der i 1 år og ble Sous chef på Hai på Graaten for Johannes. Robert blir kjøkkensjef på Hygga Fjellkro.
Ljøsheim eiendom ønsker dem velkommen.
Ljøsheim Eiendom retter med dette en stor takk til Ole Th. Stendahl med sitt mannskap for den meget betydelige arbeidsinnsatsen de har lagt ned på Hygga i sin tid som drivere av fjellkroa, og ønsker Ole lykke til på veien videre. Ole startet opp selskapet Ringsaker Resturantdrift i juni 2019, og har vært i fjellheimen i underkant av 3 år. Han har vært ansiktet utad på Ljøsheim og omegn.
Nyåpningen av det tradisjonsrike serveringsstedet på Ljøsheim, vil bli torsdag den 16.06.2022.