Lørdag 17. februar inviteres du til en smakfull italiensk 4-retters i vakre omgivelser på nye Graaten. Menyen blir som følger, og er kjærlig tilberedt av den lokale kokken Torbjørn Kismul, som har lang erfaring fra italienske kjøkken i inn- og utland.
Antipasti:
Surdeigsfocaccia med olivenolje og balsamico
Spekeskinke/pølser
Caponata
Mozarella med grillet squash og cherrytomater
Bakt paprika med kapers og basilikum
Pasta:
Tagliatelle ai funghi
Spaghetti arrabiata
Kjøtt:
Grillet ytrefilet med gremolata
Dessert:
Italiensk sjokolademousse med kirsebær
Det blir to bordsettinger denne dagen - én klokken 17:00 og én klokken 20:00. KUN 50 PLASSER per bordsetting. Middagen koster 395,- per person. Drikke kommer i tillegg og man kan velge mellom øl, vin eller alkoholfri drikke.
Velkommen til Graaten!